Lampersehei Wanroij eerste Boertel in Nederland

Naast de boerderij De Lampersehei vlakbij Wanroij is een voormalig vrijstaand stallencomplex omgebouwd tot comfortabele en authentieke gastenverblijven. Een unieke boertel waar gasten logeren bij de boer en alle facetten van het boerenleven van zeer nabij kunnen meebeleven. Er zijn zes 2 persoonskamers, ťťn 4 persoonskamer, ťťn ruimte voor recreatie of overleg en ťťn ontmoetingsruimte met een goed geoutilleerde moderne keuken gecreŽerd. Er is een paardenpension met 4 boxen en een paardenwei direct naast de boerderij. De boerderij is nog volledig in bedrijf en gasten kunnen daarom volop meegenieten van het boerenleven en het plattelandsgebeuren. Mat en Miriam van de Broek, de eigenaren van het boertel en de boerderij zijn gastheer en gastvrouw van nature. Spontane sportieve jonge ondernemers die er alles aan doen om hun gasten vele aangename momenten te bieden.

Unieke en sfeervolle locatie
Het boertel staat midden in een natuurgebied; bewegwijzerde fiets- en wandelpaden gaan langs de voordeur. Heidegebieden, bossen en plattelandsgronden in de directe omgeving vloeien naadloos over tot een indrukwekkend schouwspel. Behalve sportief bezig zijn kunnen gasten er ook uitstekend nietsdoen en alleen kijken en luisteren naar de koeien, paarden, vogels en de vele amfibieŽn in de poel achter de boerderij.

Boertel voor recreanten en zakelijke gasten
De inrichting van het boertel is sfeervol, Brabants gezellig. Alle kamers zijn toegankelijk voor mindervalide, ook is er voor hen een aangepaste douche en toilet gesitueerd. In de ontmoetingsruimte kunnen gasten ook bij slecht weer eventueel met andere gasten samenzijn en een hapje/drankje nuttigen. Daarnaast is er een speciale ruimte om allerlei recreatieve activiteiten te ondernemen. Deze ruimte kan ook voor zakelijke doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld voor vergaderingen of brainstormsessies, die dan weer kunnen worden gecombineerd met ontspannende activiteiten op of in de omgeving van de boerderij. Tijdens elk seizoen is het op het boertel de Lampersehei aangenaam vertoeven, waardoor ideeŽn en inspiratie vanzelf komen opborrelen.

Open dagen
Tijdens de plattelanddag, Land van Cuijk, op zaterdag 19 april wordt het eerste boertel van Nederland geÔntroduceerd en kan iedereen er kennis mee komen maken. Daarna zijn er op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni 2008 open dagen, dan is ook iedereen welkom; een prima moment om eens sfeer te komen proeven. Uitgebreide informatie over de Lampersehei vindt u op www.lampersehei.nl of over andere boertels zie www.boertel.nl


Floralaan 68, 5831 TB Boxmeer T. 0485-577350 F. 0485-571332 info@hanvanhees.nl