Succesvolle samenwerking met Cybox Internet & Communicatie en Corn Zelten reclame

De beste reclame ontstaat door het mixen van specialiteiten. 3 zelfstandige bureaus laten samen hun creatieve geesten werken om zo tot prachtige resultaten te komen. Door gebruik te maken van elkaars sterke punten stimuleren wij elkaar. Los van een gedwongen samenwerking, maar met de drive om te scoren, ontstaan de beste ideeŽn. De bewijzen dat dit prima werkt stapelen zich ondertussen op.

Full service nieuwe stijl

Samen bereiken wij met een optimale wisselwerking van kennis en ervaring een resultaat dat u wellicht niet voor mogelijk houdt. Waarbij u de race tegen de klok en de budgetbewaking met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Want dat kenmerkt de ware samenwerking. Deze aanpak wordt toegepast bij bedrijfsprofilering en productpromotie. Het communiceren met zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Via traditionele media en middelen, maar ook via de vele nieuwe digitale wegen.

No nonsens klantgerichte aanpakkers

Door doelgericht intensief samen te werken, kan er snel worden geschakeld en scherp worden ingekocht. Het begrip kwaliteit krijgt in een hoog tempo een nieuwe dimensie, omdat de betrokkenheid groot is. Daardoor nemen de kosten meestal af en groeit de tevredenheid. Niet voor niets is er vaak sprake van een jarenlange relatie met opdrachtgevers.Floralaan 68, 5831 TB Boxmeer T. 0485-577350 F. 0485-571332 info@hanvanhees.nl